Постільна білизна

Подушка дитяча м. 20

20

Новий продукт

Подушка дитяча м. 20.

Тканина: Бязь (100% бавовна).

Наповнювач: Холлофайбер

Розміри: 40*60 см.

Детальніше

250 грн

12 шт в наявності

Є побажання щодо кольору? Вкажіть у цьому полі

- +

Оцінки та відгуки клієнтів

Ніхто ще не залишив відгук
 
Більше інформації

При виготовленні подушки м. 20 використовуються тільки високоякісні матеріали, що пройшли алергічну перевірку та екологічний контроль. Наповнювач холлофайбер унеможливлює виникнення гнилі та появи шкідливих комах. Тому ви можете бути впевнені в безпеці. Він безпечний навіть для найменших. Чохол подушки виготовлений із 100% натурального матеріалу. Висота дитячої подушки становить 20 мм.

Наповнювач:
Hollowfiber – гіпоалергенний нетканий матеріал із поліестеру, в якому кожне волокно має внутрішній повітряний канал. Структура HollowFiber складається з вертикальних порожнистих волокон, покритих силіконом, у вигляді спіральних пружин, що забезпечує високі термоізоляційні властивості при максимальній еластичності і легкості. Не вбирає вологу, швидко сохне і не вбирає запахи, не токсичний, добре відновлює форму після стиснення, має високу міцність і зносостійкість, стійкий до впливу світла, не уражається міллю та мікроорганізмами. М'якість близька до бавовни.

Тканина чохла:
Бязь (100% бавовна) – щільна бавовняна тканина полотняного переплетення. Екологічно безпечний, не алергенний, а також гігієнічний матеріал, який через хорошу вентиляцію легко висихає, через свою міцність дуже довговічний. Стійкий до зношування, добре вбирає вологу, залишаючись свіжим і сухим.

18 інших товарів в цій категорії:

QR-код

Меню